Inauguration

bees coop magasin animaux

Après six mois de phase de test, un an supplémentaire de travaux participatifs, un an et demi de Labo-market, deux ans de groupe d’achat, des mois de réunions sans chauffage, des centaines de kilos de krounchy choco avalés, n’est-il pas temps de fêter?

Et nous y sommes : un magasin, un vrai, auto-géré par 1937 coopérateurs et sept salariés.

Prenons une semaine pour fêter ça! Des dizaines d’ateliers, d’apéros et de conférences sont proposés toutes la semaine. Et un moment pour être ensemble, le samedi 28 avril à COOPCITY pour une auberge espagnole festive d’anthologie.

Les ateliers ont une capacités limitées, merci d’en tenir compte lors de votre inscription.

Télécharger le programme complet

Version papier disponible à l’accueil de BEES


 S’inscrire est très simple! – Inschrijven is heel eenvoudig
Cliquez ici – Klik hier


Download het volledige programma

Papieren versie beschikbaar bij de onthaal van BEES

Is het geen tijd om er een feest van te maken ? En dit na gedurende zes maanden te testen, een extra-jaar activiteiten allerlei, anderhalf jaar Labo-market, twee jaar voor het aankopen van producten, maanden vergaderingen zelfs zonder verwarming;etc

Het mag geweten zijn: onze winkel is nu een echte, bestaande uit 1937 coöperanten en zeven personen in loondienst, en dat alles in zelfbeheer.

Daarom ons voorstel : we vieren dit gedurende een week. Het zal bestaan uit een tiental ateliers, op tijd en stond een hapje en een tapje, ook conferenties. Een buitenkans om eens samen te zijn. Zaterdag 28 april afspraak in COOPCITY voor een Spaans feest volgens oude tradities.

Omdat de ateliers beperkt zijn in hun aantal, gelieve er tijdig bij te zijn en hiermee rekening te houden bij uw inschrijving.

 

Archi_Bees coop

 

 

 

Partager